2009-09-04

Sommarklänning

Den här kläningen är sydd efter ett mönster i Ottobre. Minskade dock något på vidden. Gillar tyget, röd/orange seersucker, inköpt på Stoff och Stil. Det håller sig fint utan att rynka så mycket, vilket ju är extra bra när det gäller barnkläder.

12 kommentarer:

Luslisa pysslar sa...

Välkommen till bloggandet, visst är det skoj! Vilka fina saker du har gjort och jag gillar verkligen alla band du fyndade på tradera. Jag har en hel del liknande band jag ärt men vet inte vad jag skall göra av dem.

Naíma´s sa...

Tack för fina kommentarer hos mig:)
Kul att kika in hos dig och dina fina skapelser. Den här klänningen är superfin!!!
Trevlig helg/Jennifer

Anonym sa...

Supersöt klänning! Jag gillar det tyget, har också köpt det och har det i gömmorna. Härligt att sy i och dessutom ett otroligt pris på på Stoff och Stil. Tygerna är som karameller och man vill ha av alla färgerna. Du är så duktig på klänningar. Jag går och lurar lite på egna klänningar att sy, så jag hoppas sy några framöver. /petra.h

Libe sa...

Blev nyfiken på vad du syr för nåt och Vilka jätte fina klänningar du gör :-) ! / Elisabeth

Y sa...

jättefin klänning! äldsta tjejen här beställde en i den modellen så snart tidningen kom i brevlådan. o det var ju ett tag sen....

Aleisa Ribalta sa...

Dina kläderna är så himla fina, men måste säga att tjejen är otroligt duktig på possering, så kul att hon gillar vad mamman syr, mina är lite så så, och vissa kan man inte alls be om "snälla kan du prova det?". vill prova den här modellen för jag oxå har tidningen, ser att du är lika gallen i zigzag band som jag är. Ni får ha en trevlig helg!

Pernilla sa...

Jätte fin klänning, tack för alla kommentarer på min blogg!! Vist är det skoj att blogga :)

od Andulky sa...

Jättefin klänning!!

Bobo/Rumba de kransen sa...

Vilken snygg klänning. Jag har också köpt det tyget men har ännu inte bestämt vad det ska bli. Tänkte pyjamas, men det är kanske synd.

KRUMELEJ sa...

Tack för kommentaren på min blogg. När man är så ny som jag är i bloggvärlden så blir man så glad när någon skriver något :). Vilken jättefin klänning förresten.

h/saltaste bönan sa...

Vilken fin klänning! Jag har också det där tyget fast det lila och det gröna. Det är verkligen perfekt för sommarklänningar. Vilket Ottobrenummer är det? Jag tycker det kan vara svårt att se ibland för ofta syr de upp plaggen i så gräsliga tyger.

Beata sa...

Tack för alla kommentarer!
h/saltaste bönan: Mönstret kommer från Ottobre 1/2008. Klänningen pryder omslaget. Jag tycker att modellen var bra, men jag minskade vidden. Tycker ofta att Ottobres mönster är vida.